KQZ miraton projektvendimin për anëtarët që do të propozojnë partitë politike në KZAZ nr. 88 për zgjedhjet e 4 gushtit në Himarë.

Kështu 3 anëtarë propozohen nga PS, 2 anëtarë propozohen nga PD dhe 1 anëtar propozohet nga PL.

Anëtari i 7 u hodh me short dhe do të propozohet nga PD. Sekretari i KZAZ-së nr. 88 do të propozohet nga PS.

Top Channel