Hasani merr pjesë në takimin e punës mbi Gratë, Paqen dhe Sigurinë në Uashington: Shqipëria, plotësisht e përkushtuar për rritjen e përgjegjshmërisë

09/07/2024 17:48

Ministri i Punëve të Jashtme, Igli Hasani ndau pamje nga takimi i punës mbi Gratë, Paqen dhe Sigurinë organizuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit.

“Në takimin e punës mbi Gratë, Paqen dhe Sigurinë organizuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit diskutuam mbi rolin kritik të grave në adresimin e sfidave të reja të sigurisë, luftimin e kërcënimeve terroriste, trajtimin e çështjeve mjedisore ndryshimet klimatike dhe ndikimin ndaj teknologjive të reja”, shkruan Hasani.

Top Channel