“Më ndryshoi jetën”, ushtari i KFOR-it kujton hyrjen në Kosovë para 25 vitesh: Jam mirënjohës për…

12/06/2024 10:45

Kenneth Andresen, një prej ushtarëve të KFOR-it, ka kujtuar pritjen që iu bë përpara 25 vitesh nga populli i Kosovës, më 12 qershor të vitit 1999.

Me anë të një postimi në “X”, ai shkruan se ky moment i ndryshoi jetën, teksa gjithashtu është mirënjohës për miqtë dhe kolegët nga Kosova.

“Sot, 25 vjet më parë: më 12 qershor 1999, KFOR-i mbërriti në Kosovë dhe u prit nga mijëra njerëz përgjatë rrugëve. Unë shërbeva si oficer shtypi me KFOR-in nga korriku 1999 deri në janar 2000. Kjo ndryshoi jetën time. Jam mirënjohës për të gjithë miqtë dhe kolegët në/nga Kosova!”, shkroi Andreseni në “X”.

Top Channel