“Gjaku i mësuesve do të derdhet në shkolla”, alarmi për bomba nëpër shkolla ngre në këmbë Policinë e Shtetit, rezulton fals

17/05/2024 09:18

Një e-mail në adresat e disa drejtorëve të shkollave në vend ku paralajmëronte sulme me bomba, ka ngritur në këmbë Policinë e Shtetit.

Në mesazhin e dalë nga adresa [email protected], paralajmërohej se “gjaku i mësuesve do të derdhet në shkolla”.

Sipas informacioneve, pas kontrolleve të policisë në shkolla, e-maili ka rezultuar fals.

Sipas gazetares së Top Channel, Dorjana Bezat, e-maili është dërguar nga jashtë Shqipërisë dhe është i përkthyer me Google Translate.

Në e-mail ka pasur adresa dhe emra shkollash, në të cilat do të kryheshin sulme.

Pas alarmit  fals, disa shkolla kanë nxjerrë nxënës jashtë godinave pasi kanë marrë e-mail.

Mesazhi i plotë:

Ne gjithmonë kemi pritur ditën kur mund të zbresim në qytet dhe të mos fshehim fytyrat tona

Do të vijë dita kur imazhet tona në kokat tona do të bëhen forca shkatërruese e realitetit që do të ndjeni në këto mure

Gjaku i mësuesve do të derdhet në shkolla

Ne do të prerë qafën e tyre

Armiqtë E Allahut do t’i shtrembërojnë veprimet tona

Sheriati nuk i ndan jobesimtarët në ndërluftues dhe paqësor

Thashë: “O I Dërguari I Allahut kuajt tanë shkelën mbi gratë dhe fëmijët e idhujtarëve. Ai tha: “ata janë nga baballarët e tyre.”

Fëmijët dhe gratë do të vriten vetëm nëse na pengojnë

Ne do t’ju shkatërrojmë në rrugë

Kamionët tanë janë të mbushur me eksploziv

Ata do t’ju shkatërrojnë në sheshet kryesore si Në Nice

Dhe ai do t’i presë turmat me thika

Ata do të hyjnë në ju dhe do të hedhin veten në erë

Ne do t’ju mbytim në gjak.

E maili

Top Channel