“Punë të mirë keni bërë”, kryeministri Rama inspekton investimet në Lezhë

15/05/2024 10:22

Kryeministri Edi Rama ishte dje në Lezhë, nga ky pa nga afër investimet që janë bërë në zonë.

I pranishëm ishte edhe kryetari i bashkisë, Pjerin Ndreu dhe ministri i Drejtësisë Ulsi Manja.

Një park i ri i është shtuar Lezhës, dy ura të reja, një për këmbësorët dhe një edhe për automjetet. Edhe në lumin Drin që përshkon qytetin janë bërë ndërhyrje, ku sipas kryetarit të bashkisë, nuk është më i ndotur, një problematikë që e ka shoqëruar gjithmonë.

“Punë të mirë keni bërë” , iu drejtuar kryeministri punëtorëve teksa i përshëndeste, ndërsa në Facebook-un e tij shkruan: dje në Lezhë, ku plot punë të mira marrin jetë përditë.

Kryeministri u prit me duartrokitje nga qytetarët, të cilët e falenderuan për investimet e bëra atje. Një pjesë të kohës e shpenzoi me fëmijët, të cilët luanin basketboll.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel