“Shqipëria dhe Greqia, bashkë për turizmin”, Rama thirrje emigrantëve: Investoni në fshatra e zona malore, në vendlindje do të shpërbleheni

12/05/2024 13:10

Kryeministri Rama gjatë takimit me shqiptarët në Athinë, u bëri thirrje të investojnë në vendlindje,

Rama: Parku Kombëtar të Vjosës, një projekt që do jetë një motor i rëndësishëm Iiturizmit, por duke u kthyer në një park europian të integruar. Po triumfon natyra që na bashkon që kur kemi ardhur në këtë botë. Shqipëria dhe Greqia me njëra tjetrën dhe për njëjta tjetrën për turistët nga e gjithë bota.

Shqipëria 2023 do jetë eksportues neto e energjisë. Asnjë qindarkë nga taksat nuk do shpenzohen për të blerë energji jashtë. Por do fitojmë më shumë. Ne po bëjmë gati këto kohë një program të veçantë për emigrantët shqiptarë që duan të investojnë në fshatar e Shqipërisë, për ti kthyer në hallka të industrisë sonë të turizmit.

Falë eksperioencë dhe kulturës së punës kanë hapur bujtina e investime që u sjellin shumë më shumë të ardhura se pagat në emigracion. Investimi në vendlindje shpërblehet më së miri.

Përtej mjegullës së dizinformimit, nga mendjet më të liga shqiptare,  si psh rënia e popullsisë së Shqipërisë. Përtej gjithë reformave e krahinave besimeve e bindjeve është sot e gjitha e arritshme për t’u zotëruar si vullnet i gjithë shqiptarëve.

Top Channel