VIDEO/ Kulla Veneciane e rilindur në Durrës, Rama: Pas restaurimit të thellë është instaluar një program teknologjik i…

22/04/2024 08:15

Kryeministri Rama ka publikuar pamje nga Kulla Veneciane në Durrës e cila është restauruar plotësisht.

Sipas kryeministrit është bërë një restaurim i thellë falë mbështetjes së fondit europia EU4Culture.

“Mirëmëngjesi dhe me Kullën e rilindur Veneciane të Durrësit, ku pas restaurimit të thellë falë edhe mbështetjes nga fondi europian EU4Culture është instaluar një program teknologjik i rrugëtimit përmes thesareve të Trashëgimisë sonë Kulturore, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama.

Top Channel