“Apostulli” i Ilir Ikonomit/ Vëllimi i parë biografik për Fan Nolin

13/04/2024 15:00

Libër me të cilin ai u vlerësua me çmimin Lumo Skëndo. Nga ku bën edhe një deduksion për marrëdhënien mes Nolit dhe Mithat Frashërit.

Duke qenë se libri do të ketë edhe dy vëllime të tjera, autori shpjegon se çfarë do të përmbajnë këto faqe nga jeta me peripeci e Nolit.

Po përse studiuesi dhe biografi Ikonomi zgjedh që historinë ta rrëfejë gjithmonë përmes një personazhi?

Ahmet Zogu mund të jetë personazhi tjetër i radhës për një botim. Kjo gjithmonë vetën nëse ai ka diçka të re për ti thënë publikut. Nëse jo e sheh më të udhës të heshtë.

Top Channel