“Dje e varrosët Kushtetutën, nesër ka të shtatat”, përplasje në komisionin e TMS: Je mësuar me ushtarë, na lër të flasim

12/04/2024 15:51

Dogjani: Jemi përballë një cenimi të rëndë të sigurisë, edhe pas, ndërhyn në një usb të gjitha të dhënat, sistemit i bëhet update, kemi deklaratat e kryeministrit dhe ministrit të brendshëm. Të mos bëjmë politikë, por në nisim nga puna. Gjithsecili prezumohet i pafajshëm, detyra jonë t’i thërrasim dhe të bëjmë të pamundurën të mos përsëriten më.

Qefalia: S’mund të them çfarë ka thënë ai tek ballkoni që mund të jetë agjent rus, të merret drejtësia, jo komisioni hetimor me të, merret me institucioni me kërkesën që paraqitet juve. Shpresoj që gjendja të kaloj në kushte normale.

Baçi: Të vjen për të qeshur zonja Gjoni? Ishit ju që u mblodhët në mënyrë të njëanëshme, megjithëse keni frikë përsëri, po flas të të dëgjoj ty tani? Je mësuar me ushtarë, na lër të flasim, nuk dua të thuash ti mendim, që këtu duket, ekspertët do të jenë dy me dy, t’i dëgjojmë njëherë këta ekspertët dhe të parashikojmë fundin e këtij komisioni

Nallbati: Dje e varrosët Kushtetutën, nesër ka të shtatat, na bëni me dije cila është Kushtetuta e re.

Top Channel