Arrestimi ish-drejtorëve, Rama: Nuk e kontrollojmë SPAK-un dhe as kemi ndërmend, duan të na fusin të tërëve në çdo thes korrupsioni që hapet nga drejtësia

06/04/2024 17:22

Për kryeministrin Edi Rama, rasti më i fundit i arrestimit të tre ish drejtorëve të Bashkisë është një provë që qeveria nuk e kontrollon SPAK-un dhe as nuk ka ndërmend të ndryshojë qasje në këtë drejtim.

“Kështu që edhe kjo çështja më e fundit e disa ish-zyrtarëve e zyrtarëve të bashkisë Tiranë, edhe qëndrimi i drejtë i Erionit sot, me të cilin bashkohem fjalë e presje, dëshmojnë edhe njëherë se ne as nuk e kontrollojmë SPAK-un, as nuk kemi ndërmend të ndryshojmë qasjen fuqimisht mbështetëse për SPAK-un, as nuk komentojmë çfarëdo qoftë lidhur me vërtetësinë e akuzave të SPAK-ut, për këdo qoftë që SPAK-u merr të pandehur dhe as nuk kemi asnjë lidhje me dokrrat e segmentit politik e mediatik, që prodhon përditë baltë e helm në seanca parlamentare, shfaqje televizive e kanale digjitale, ku lloj-lloj pjellash të mendësisë së errët inkuizicionale, na bëjnë gjyqe si ato të komunizmit, duke u përpjekur të na fusin të tërëve në çdo trastë e thes korrupsioni që hapet nga SPAK-u”, tha Rama.

Top Channel