Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky i dorëzoi Kryeministrit Edi Rama Urdhrin e Princit Jaroslav i Urti, “për kontributin e jashtëzakonshëm personal, gjithashtu edhe për mbështetjen”

Ndërkohë, në Kryeministri, mes Ramës dhe Zelenskyt, u nënshkrua “Traktati i Miqësisë dhe Bashkëpunimit mes Republikës së Shqipërisë dhe Ukrainës”.

Top Channel