Asnjë vendi tjetër nuk i ka hijeshi sezoni i festave të fundvitit ashtu sikurse kontinentit të Evropës.

Me motin e ftohtë dhe ndjeshmërinë gotike, kontinenti, veçanërisht rajoni i tij verior, është ideal për ata që kërkojnë një vend të përsosur të mrekullive dimërore gjatë kësaj periudhe të vitit.

Nga Vjena e Austrisë, tek Goteborgu i Suedisë, këtu janë qytetet dhe qytetet evropiane që të kënaqin me atmosferën festive të krijuar gjatë Krishtlindjeve si asnjë vend tjetër.

FOTO GALERI
1/12
Në foto: Wrocław, Poloni

Top Channel