Kryeministri Edi Rama ka publikuar fotoalbumin e edicionit të tretë të Samitit të Diasporës të mbajtur në Tiranë.

“MIRËMËNGJES  dhe me FotoAlbumin e takimit të madh mes shqiptarëve, kushtuar posaçërisht thesarit të paçmueshëm të arbëreshëve, në edicionin e tretë të Samitit të Diasporës, i cili vijon edhe sot me të ftuarit e nderit nga krejt trojet shqiptare, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Gjatë ditës së parë të Samitit të Disaporës në Tiranë, Rama i dorëzoi “Shqiponjën e Artë” trajnerit të kombëtares shqiptare, Sylvihno.

Top Channel