Tre zjarrfikës të cilët po punonin në pjesën e përparme të zjarrit në Evros, janë dërguar në Spitalin e Përgjithshëm Universitar të Aleksandoupolit.

Një zjarrfikës u mor pa ndjenja nga zona e Nipsës, një zjarrfikës me fraktura tek gjymtyrët e poshtme nga zona e Agnadia dhe një zjarrfikës me djegie të mëdha në trup nga baza e PS Alexandroupolis, i cili tashmë ishte transportuar nga kolegët e tij në spital.

Në zonën më të gjerë të Aleksandrupolisit, pasditen e së dielës kanë operuar 198 zjarrfikës me 10 grupe të departamenteve të këmbësorëve dhe 59 automjete, ndërsa në mënyrë periodike operojnë 16 avionë dhe 7 helikopterë, njëri prej të cilëve për koordinimin e tyre.

Top Channel