Turistët italianë gjejnë portofolin dhe e dorëzojnë në polici, Balla: Borxhi i restorantit në Berat u shlye

19/08/2023 21:49

Dy turistë italianë kanë gjetur një portofol me të holla dhe dokumente dhe e kanë dorëzuar në polici.

Ata e kanë dorëzuar portofolin në komisariatin e Policisë Lushnjë.

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla ka bërë publik rastin, ndërsa shkruan: Ja dhe borxhi i restorantit  ë Berat u shlye.

 

Top Channel