Shpesh e shohim sportiv dhe të shkujdesur.

Mirëpo, si rrallë herë më parë, kryeministri Edi Rama ka publikuar një imazh ndryshe, një foto nga përditshmëria e tij duke u qethur.

“Fabiani me skulpturën e tij live”, shkruan kreu i qeverisë krahas postimit nga pushimet me ‘berberin’ e tij të momentit.

Top Channel