Zgjedhjet për kreun e PD-së në Bulqizë, pjesëmarrësit nga foltorja e Berishës votuan Bashën

29/07/2023 19:24

Zgjedhjet për kryetarin e Partisë Demokratike në Bulqizë ka vijuar normalisht votimi që prej orës 8:00 të mëngjesit deri në orën 19:00.

Sipas kryetarit të komisionit të votimeve Dylber Murra, votimet kanë vijuar normalisht dhe pa probleme. Sipas tij pjesëmarrja në këto votime ka qenë e lartë.

Edmond Isaku përfaqësues i Partisë Demokratike të Buqizës u shpreh se në votime pati edhe pjesëmarrës nga foltorja e Berishës, në mbështetje të kandidatit Lulzim Basha.

“E rëndësishme është që anëtarët e PD-së që ishin të foltores, kanë ardhur dhe kanë votuar për Lulzim Bashën, kështu që kjo është pozitive sepse njerëzit kanë arritur të reflektojnë dhe të shohin të ardhmen”, ka thënë Edmond Isaku.

Top Channel