Bardhi: Aktet e Kryesisë në shkelje me Statutin! 17 deputetë nuk do të jenë në mbledhjen e Këshillit Kombëtar

19/06/2023 15:23

Gazment Bardhi gjatë një deklaratë për median tha se aktet e Kryesisë janë në shkelje me Statutin e partisë.

Ai tha se 17 deputetë nuk do të jenë në mbledhjen e Këshillit Kombëtar që pritet të mbahet nesër.

Bardhi: Nuk isha njohur me përmbajtjen konkrete të tij, jam për të deklaruar se vendimi bie ndesh me statutin e PD dhe vendime të Këshillit Kombëtar, vendimi i kryesisë i heq kompetencat këshillit të përgjithshëm dhe sekretarit të përgjithshëm. Sipas statutit organizmi i partisë dhe organeve është përgjegjësi e sekretarit të përgjithshëm. 17 anëtarë vendosën mos pjesëmarrjen e mbledhjes së nesërme në kundërshtim flagrant. Një histori e shëmtuar që nuk duhet të përsëritet më kurrë. Mendoja se ishim distancuar. Ne i qëndrojmë koherent, nuk mund të ndryshojmë për interesin personal. Partia Demokratike ka nevojë për reflektim jo për urrejtje. Qëndrimi im nuk ka lidhje me emrat, i kolegëve ka një qëllim si të forcohet PD. Kolegët e kryesisë të tregojnë maturi në vendimmarrjet e tyre. Ka vetëm një PD dhe është ajo PD që do duhet të forcohet dhe të bëhet alternativë qeverisëse.

Top Channel