Shkodër/ Shtyhet ceremonia për marrjen e detyrës së kryebashkiakut të ri Benet Beci

15/06/2023 19:36

Marrja e detyrës së kryebashkiakut të ri të Shkodrës është shtyrë me tri ditë.

Shkak është bërë një kërkesë e 29 këshilltarëve të PS-së dhe PSD-së, për ta shtyrë mbledhjen e planifikuar nga e premtja në të hënën.

Në këto kushte, sipas ligjit, sekretari ka shtyrë mbledhjen e Këshillit Bashkiak në fillimin e javës së ardhshme.

Në zgjedhjet e 14 majit, për herë të parë në bashkinë e Shkodrës fitoi një kandidat socialist. Benet Beci mposhti kundërshtarin e tij me një diferencë të thellë prej 11.727 votash.

Top Channel