Publikohet sërish në rrjetet sociale testi i maturës për Gjuhë Letërsinë, vetëm pak minuta pasi maturantët janë futur në provim.

Portali studentët denoncojnë kanë postuar në faqen e tyre tezën e Gjuhë Letërsisë.

Sot maturantët zhvillojnë provimin e dytë të Maturës Shtetërore, atë të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.

Provimi nisi në orën 10:00 deri në orën 12:30. Ministria e Arsimit dhe Sportit ka njoftuar se këtë vit janë 30 mijë maturantë në të gjithë vendin. Gjithashtu për herë të para këtë vit janë hartuar teste të veçanta për  170 nxënës me aftësi ndryshe. Më 13 qershor do zhvillohet provimi i Matematikës.

Top Channel