Presidenti Bajram Begaj, ka mirëpritur në një vizitë shtetërore Presidenten e Hungarisë, Sh.S.Znj. Katalin Novak.

Ceremonia zyrtare e mirëseardhjes është bërë në Institucionin e Presidentit Begaj.

Takimi i tyre ka në fokus bashkëpunimin dypalësh, për procesin e integrimit në BE e Shqipërisë dhe Ballkanit Perëndimor dhe për zhvillimet aktuale në rajon.

 

FOTO GALERI
1/10

Top Channel