BMW-ja “noton” në det, ekipi i shpëtimit: Nuk mund të parkosh atje 

28/05/2023 21:48

Ekipi i Kërkimit dhe Shpëtimit të Rojës Bregdetare të St Agnes në Londër u alarmua për praninë e BMW-së së zezë në Trevaunance Cove, St Agnes, pak para orës 8:30 të së dielës.

Ekipi kishte për detyrë të siguronte që të gjithë në automjet të ishin të sigurt dhe qëndruan në vendngjarje ndërsa makina u gjet.

Duke postuar foto dhe video të incidentit në mediat sociale, Ekipi i Kërkimit dhe Shpëtimit të Rojës Bregdetare të St Agnes tha: “Mjeti u hoq më në fund. Ekipi u ndal dhe u kthye në stacion në orën 10.19 të mëngjesit.”

Postimi në Facebook përfundonte: “Nuk mund të parkosh atje zotëri!”

Top Channel