Gëzim Xhafa është komanduar kryebashkiaku i ri i Bulqizës.

Ai u zgjodh me miratim të këshillit bashkiak, pas arrestimit të ish kryebashkiakut Lefter Alla, i cili u arrestua nga SPAK ku më pas u shkarkua me vendim të këshillit të ministrave.

Mungesa e kryetarit të bashkisë Bulqizë pati sjellë vonesa  në  miratime të ndihmës ekonomike si dhe pagesat e invalidëve të cilët ende nuk i kanë marrë.

Gëzim Xhafa kishte pozicionin e kryetarit të këshillit Bashkiak, ndërsa tani pas dorëheqjes nga kryetar këshilli do të ushtrojë detyrën e kryetarit të bashkisë deri në zgjedhjet e 14 majit.

Top Channel