Takimi me Kim, Gjiknuri: PS e vendosur për proces zgjedhor në përputhje me standardet ndërkombëtare

08/03/2023 12:48

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Damian Gjiknuri ka zbardhur takimin me ambasadoren e SHBA-së, Yuri Kim.

Në qendër të diskutimit ishin zgjedhjet e ardhshme vendore të 14 Majit, situata aktuale politike në vend dhe rekomandimet e ODIHR-it pas procesit të fundit elektoral.

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Damian Gjiknuri: Pata kënaqësinë të mikprisja në selinë e Partisë Socialiste ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë zonjën Yuri Kim. Zgjedhjet e ardhshme vendore të 14 Majit, situata aktuale politike në vend dhe rekomandimet e ODIHR-it pas procesit të fundit elektoral ishin në qendër të diskutimit. E garantova ambasadoren për vendosmërinë e Partisë Socialiste për të kontribuar aktivisht për një proces zgjedhor në përputhje me standardet më të mira ndërkombëtare. Si gjithnjë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbeten në krah të Shqipërisë në përpjekjen për të garantuar zgjedhje të lira e të ndershme.

Top Channel