PD dhe PBDNJ firmosën sot marrëveshjen e koalicionit për zgjedhjet vendore të 14 majit.

Partia Demokratike i ka lënë tre zona te lira PBDNj në jug, në bashkinë Himarë Finiq dhe Dropull.

Në bashkinëe Himarës është vendosur te garojë Fredi Beleri, në bashkinë e Finiqit Leonidha Hristu dhe në Dropull, Anastas Maneka.

Kreu i PBDNJ, Vangjel Dule më 21 janar zgjedhoi 3 kandidatët për kryetarë bashkie që do garojnë në 14 maj, në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm i Omonias.

Top Channel