Nëse dyshoni se dikush ka kaluar në arrest kardiak, ka disa hapa të thjeshtë që mund të ndërmerrni menjëherë që mund të nënkuptojnë ndryshimin midis jetës dhe vdekjes.

Rreth 70% deri në 90% e njerëzve që shkojnë në arrest kardiak në SHBA vdesin para se të shkojnë në spital sepse njerëzit përreth tyre nuk dinë se si të ndihmojnë.

Top Channel