Pjesa më e madhe e protestuesve në Jarinje janë shpërndarë.

Ndërsa një grup tjetër po provojnë që të bindin policët për t’i lejuar kalimin e kufirit dhe hyrjen në territorin e Kosovës.

Numër i shtuar i forcave policore të njësisë speciale të Serbisë kanë ndërhyrë.

Deri tani nuk është shënuar ndonjë incident, përveç përplasjeve të pjesëmarrësve në tubim.

Në pjesën kufitare të Kosovës janë parë edhe ushtarët amerikanë të KFOR-it.

Top Channel