Oriela Nebijaj dhe Petrit Doda, dy deputetët e rinj të Parlamentit janë betuar sot në Kuvend.

Nebijaj mori mandatin e deputetes së Partisë Demokratike pas dorëheqjes së Grida Dumës, ndërsa Doda mori mandatin  pas dorëheqjes së Alfred Rrushajt.

Në zgjedhjet e 25 prillit 2021, Petrit Doda mori 5987 vota dhe Oriela Nebijaj 5606 vota, me të cilat morën sot zyrtarisht mandatin e deputetit.

Top Channel