Samiti BE-Ballkani Perëndimor, ka sjellë në Tiranë për herë të parë pas marrjes së detyrës, kryeministren e Italisë, Georgia Meloni.

“Ne kemi përgjegjësi të madhe kundrejt vendeve të Ballkanit, sidomos pas agresionit rus. Është e rëndësishmë të plotësojmë procedurën për anëtarësimin dhe ka shumë cështje për të cilat duhet të punojmë së bashku, për ekonominë, sigurinë kibernetike si edhe cështje të tjera, për të cilat ju e dini Italia është e përkushtuar. Do bëjmë maksimumin, mbështetuni te Italia” u shpreh Meloni.

Top Channel