Komiteti i Stabilizim Asociimit/ Tabaku: Përshëndes samitin e BE që do mbahet në Tiranë. Shqetësim, amnistia fiskale e pasaportat e arta

01/12/2022 16:06

Gjatë prezantimit të raportit të Shqipërisë në Komitetin e Stabilizim Asociimit, deputetja e PD dhe kryetarja e Komisionit të Integrimit Jorida Tabaku përshëndeti angazhimin e Bashkimit Europian për zgjerim në Ballkanin Perëndimor.

Duke u ndalur në Samitin e BE që pritet të mbahet më 6 dhjetor në Tiranë, Tabaku theksoi se kjo nismë është tejet e rëndësishme për situatën në të cilën ndodhet rajoni dhe mbi të gjitha për situatën gjeopolitike në Europë dhe më gjerë.

Tabaku u fokusua më tej, në dy pyetje konkrete drejtuar reporteres Santos që lidhen me shqetësimin e PD sic është tema e Pasaportave të Arta dhe ajo e Amnistisë Fiskale dhe Penale.

Top Channel