Klubi i Paris Saint-Germain prej disa kohësh është në bisedime me bashkinë e Parisit për blerjen e Parc des Princes.

Por çmimi i kërkuar konsiderohet shumë i lartë (350 milionë euro), aq sa drejtuesit mendojnë ta lënë atë dhe të kalojnë në Stade de France.

Hipoteza e ndërtimit të një stadiumi të ri është gjithashtu një alternativë.

“Ne duam të gjejmë një marrëveshje të arsyeshme, por sot komuna e Parisit është në një ‘planet’ tjetër”,-thanë burimet e klubit të raportuara nga “L’Equipe”.

Top Channel