Deputeti i Partisë Demokratike Ervin Salianji, është shpallur i pafajshëm ditën e sotme në Gjykatën e Posaçme të Apelit.

Sot u rrëzua vendimi i Gjykatës së Shkallës së parë që e kishte akuzuar Salianjin për fyerje ndaj aktivistes Evi Kokalari.

Salianji tashmë nuk do të duhet që të paguajë edhe gjobën prej 50 mijë lekësh me të cilën ishte dënuar.

Padia u bë nga Kokalari me pretendimin se demokrati se kishte shpifur ndaj saj, madje dhe se e kishte fyer.

Top Channel