Mbreti Karl III do të shesë 14 kuaj të nënës së tij

24/10/2022 21:54

Mbreti Karl III po shet disa nga kuajt e garës që trashëgoi nga nëna e tij Mbretëresha.

Elizabeta II ka qenë një person i fiksuar pas kuajve të garave, si dhe një kalorëse shumë e mirë.

Këtë të hënë Shtëpia e ankandeve Tattersalls në Newmarket tha se do të shiste 14 kuaj të Mbretëreshës.

“Nuk është asgjë e pazakontë. Çdo vit ata do të shesin kuaj. Mbretëresha kishte pela të saj, ajo i rriste dhe i shiste. Nuk mund t’i mbani të gjitha”, zëdhënësi i Tattersall Jimmy George.

George deklaroi se shitja e kuajve të Mbretëreshës nuk simbolizonte fundin e lidhjes së familjes mbretërore me garat.

“Çdo vit pronarët shesin aksione. Madhëria e Tij po bën vetëm atë që bëjnë pronarët”, shtoi më tej ai.

 

Top Channel