Primaret dhe protestat, Berisha takim me drejtuesit e grupeve të punës: Ku do shtrihet aksioni i PD

17/10/2022 16:24

Sali Berisha ka zhvilluar një takim në selinë blu me drejtuesit e grupeve te punës të cilët drejtojnë dhe ndjekin aksionin politik të Partisë Demokratike.

Në mbledhje është analizuar situata në terren, mbi organizimin e degëve, plotësimin e strukturave dhe anëtarësimet e reja.

Kryetari i PD Sali Berisha ka theksuar se aksioni politik i Partisë Demokratike do të shtrihet njëkohësisht në dy drejtime; organizimin e primareve dhe organizimin e protestave.

Top Channel