Banorët e fshatit Goraj në Kuçovë nuk dërgojnë dot të sëmurët në spital, fëmijët në shkollë dhe prodhimet bujqësore në treg.

Jetën të pamundur u bën një rrugë vetëm 5 kilometra me gropa të mëdha, të amortizuara me kalimin e kohës.

Ky aks rrugor lidh fshatin me Kuçovën dhe është i vetmi segment nga i cili mund të lëvizet drejt qytetit.

Fshati Goraj  ka rreth 2 mije banore dhe çdo fushatë elektorale u ngjallen shpresat se diçka do ndryshojë.

Por në fund u mbeten vetëm mediat për të kërkuar ndihmë, që dikush të vërë dorë në rrugën e shkurtër por që për ata është jetike.

Top Channel