Kryeministri Edi Rama tha se me buxhetin e ri do të ketë një tjetër rritje page për zjarrfikësit, mësuesit dhe mjekët.

“Me buxhetin e ri do të ketë një tjetër rritje siç do të ketë për mjekët, mësuesit. Jam dakord me këtë shprehje pakënaqësie, ndoshta ngaqë nuk e kemi shpjeguar siç duhet, ky është vetëm hapi iu parë për të filluar si për të gjitha kategoritë e tjera që rritën pagat me buxhetin e ri siç do të parashikojmë një tjetër rritje për të vazhduar të përballojmë inflacionin për pensionistët, do të kemi rritje për zjarrfikësit, mësuesit, mjekët”, tha Rama.

Top Channel