Këtu flitet për porosi vrasje, dhe kjo mendohet një prej motiveve pse shumë persona e kërkonin të vdekur Martinajn.

Këto biseda, janë duke u verifikuar nga Prokuroria dhe ende nuk është faktuar nëse informacionet janë të sakta.

Tashmë, çështja ka kaluar në SPAK nisur nga profili i të shumëkërkuarit Martinaj dhe dyshimet se mund të jemi para një ngjarje në kaudër të grupit të strukturuar kriminal siç del nga transkriptet e disa bisedave.

“Janë bërë bashkë të gjithë. Tani këtë herë e kanë bërë për V…”

Duhet theksuar se grupi hetimor ka në dorë biseda të shumta të ngjashme që po verifikohen.

Hetuesit kanë dyshime se komunikime të tilla mund të jenë edhe të fabrikuara për të bërë sa më të besueshme pistën e një rrëmbimi të mundshëm.

Top Channel