Ligj për dekomunistizimin/ Balla lajmëron se po shikohet mundësia e “ndëshkimit” të ish-sekretarëve të PP

22/08/2022 20:10

Shumica socialiste dhe Ilir Meta nuk kanë pritur shtatorin  për përplasjen e madhe.

Këtë fund gushti lëshuan shkëndijat e para duke paralajmëruar se dosjet e ish sigurimit të shtetit do të prodhojnë një zjarr që do të djegë majtas e djathtas. Ishte kreu grupi parlamentar Taulant Balla i cili doli i pari duke u shprehur për  tolerancë zero ndaj politikanëve që provohet se i kanë shërbyer strukturës famëkeqe të komunizmit.

 “Juristët po shohin mundësinë e vendosjes së ndalimit edhe të ish-sekretarëve të PPSH”, tha Taulant Balla.

Pas kësaj deklarate, në kryesinë e kuvendit,  disa qindra metra më larg vijë ajrore, në selinë e ish-LSI, ende e pa loguar me simbolet e Partisë së Lirë, priste Ilir Meta bashkë me ish-ambasadorin Nesho.

Top Channel