Të fundit vizitë si president i Shqipërisë Ilir Meta  i cili të dielën do tja dorëzojë detyrën Bajram Begajt, e zhvillojë në Kosovë.

Pasi u prit në një ceremoni shtetërore nga presidentja Vjosa Osmani të dy presidentët dolën në një konferencë përpara medias.

“Do kisha bërë më shumë për Kosovën po mos të kisha probleme të brendshme”, tha Ilir Meta.

Presidenti Ilir Meta kërkoi intensifikim të projekteve infrastrukturore mes Shqipërisë dhe Kosovës.

“Ndërtimi linjës hekurudhore me rëndësi sikurse investimet e përbashkëta në infrastrukturë…”, tha Ilir Meta.

Top Channel