Billa, çdo artikull në ofertë/ Nga 15 korrik, për 7 ditë ndryshim sezonal i stokut

14/07/2022 16:00

Billa, distributori më i madh në vend për pllaka parkete hidrosanitare dhe mobilje sjell traditën e saj të ndryshimin sezonal të stokut për këtë vit.

Billa është kompania e vetme në vendin tonë, që aplikon këtë praktike të mirënjohur globale në këtë fushë të ekonomisë.

I gjithë malli ekzistues do nxirret në ofertë për t’i lënë vendin modeleve e koleksioneve të reja.

Kjo është mundësia më e mirë për të përfituar nga uljet, për gjithë ata klientë që planifikojnë këtë vit të zhvillojnë punime dhe mobilime në shtepitëe tyre.

Oferta do zgjasë vetëm 7 ditë në të gjitha show roomet Billa.

Duke i qëndruar besnike motos ‘Cilësia s’ka pse të jete e shtrenjte’, Billa tregon edhe këtrë herë që mund te sjellë zgjidhjen më të mirë për mundësitë e çdo konsumatori.

Top Channel