Shanghai do të rifillojë hapjen e restoranteve nga 29 qershori, në zonat më pak të rrezikuara nga pandemia

26/06/2022 21:44

Shanghai do të rifillojë gradualisht ngrënien në restorante nga 29 qershori në zona dhe zona me rrezik të ulët pa ndonjë përhapje të COVID-19 në nivel komuniteti gjatë javës së kaluar një zyrtar i qeverisë së Shangait tha të dielën.

Qendra ekonomike kineze hoqi një bllokim dy mujor në të gjithë qytetin më 1 qershor, por shumë institucione kanë mbetur të paaftë për të ofruar ngrënie të brendshme që nga mesi i marsit.

Shanghai nuk raportoi asnjë rast të ri të transmetuar lokalisht, qoftë simptomatik apo asimptomatik, për 24 dhe 25 qershor./ VOA

Top Channel