Më shumë se 34,700 ushtarë rusë janë vrarë që nga fillimi i luftës në Ukrainë 122 ditë më parë, sipas Ukrainës.

Në përditësimin e saj mbi humbjet e Rusisë, Ministria e Jashtme e vendit raportoi se 217 avionë, 184 helikopterë dhe 1,511 tanke ishin shkatërruar gjithashtu.

Top Channel