“Sëmundjet mashkullore që nuk njohin moshë!”

25/06/2022 09:51

Testosteroni është i njohur si hormoni i gjinisë mashkullore, i cili nxit dëshirën seksuale tek meshkujt. Nëse nuk e keni në sasi të mjaftueshme në gjak, dëshira seksuale zvogëlohet ose shuhet.

Zakonisht pas moshës 30-vjeçare tek meshkujt, sasia e testosteronit në trup pëson rënie.

Rënia e nivelit të testosteronit lidhet gjithashtu edhe me kequshqyerjen. Një nivel i ulët i testosteronit mund të ndikojë si në cilësinë e jetës së një mashkulli, ashtu edhe në shëndetin e përgjithshëm të organizmit të tij.

Po a e dini se sa duhet të jetë niveli i Testosteronit në etapa të ndryshme të jetës së një mashkulli?
Pse ndodh zmadhimi i Prostatës dhe cilat janë shenjat tipike që e tregojnë atë?

Rëndësia e marrjes së suplementeve bimore dhe natyrale!

Produktet Prostatol Komplex dhe Epimedium Komplex – Suplemente Magjike në ndihmë të problemeve të sferës mashkullore!
Këto produkte ofrohen nga kompania e mirënjohur Natura Therapy.

Gjithçka në Hipokrati!
Sonte, ora 16:20!
Top Channel!

Top Channel