Ismail Aga është zgjedhur kryetar i PD Dega 12 Tiranë me 81% të votave.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njoftoi  se sot janë zhvilluar zgjedhjet për kryetarin e PD Dega 12 Tiranë, ku kandidatët në garë për kryetar ishin Dorel Memoci dhe Ismail Aga.

Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD Dega 12 Tiranë u shpall z. Ismail Aga me 81% të votave.

 

Top Channel