Pence në kampin Ashfrat-3 në Manzë: Populli i Iranit do të jetë i lirë në një të ardhme

23/06/2022 20:06

Ish-zëvendës president i SHBA-së, Mike Pence nga kampin Ashfrat-3 në Manzë tha se populli i Iranit do të jetë i lirë në të ardhmen.

“Populli i Iranit do të jetë i lirë në një të ardhme. Kjo është dëshmi duke qenë se kryengritjet, regjimi i cili u vranë 500 mijë protestues, e di që në atë kohë Amerika nuk ndenji e heshtur, ne mbështetëm popullin e Iranit dhe ishim kundër programit nuklear. I bëjmë thirrje gjithë botës të mbështetin popullin e iranit, të marrin masa dhe të lënë popullin e Iranit të ndjekë rrugën e vet. Këto masa dhe këto veprime janë shumë të rrezikshme, Programi nuklear nuk kontribuon në paqe, kjo marrëveshje e re do t’i hapë rrugë bombave, do të fuqizojë regjimin e korruptuar të këtyre tiranëve dhe do të torturojë popullin e Iranit. Duam që të gjithë të tërhiqen nga të gjitha negociatat nukleare të Iranit. Paqja është e mundur vetëm përmes forcës. Në vendin tim populli qëndron me ju në mbështetje të një objektivi me pikëpamje demokratike dhe ne do t’jua ofrojmë gjithmonë mbështetjen e popullit amerikan. Pas errësirës vjen drejta. , regjimi nuk ka qenë kurrë më i dobët se sa sot. Regjimi e mban pushtetin me dhunë dhe dobësohet dita ditës dhe kjo është pikërisht pse u mor masa në zgjedhjet e 2020-ës. Populli Iranit nuk do të qëndrojë më i heshtur”, tha Pence.

Top Channel