Stina e verës sapo ka ardhur dhe së bashku me dëshirën për diell, det dhe rërë, kjo stinë sjell edhe dëshirën për të humbur kilet e tepërta që mund t`i kemi marrë gjatë plogështisë së dimrit.

Vera, stina e cila nxjerr në pah format e trupit, është pra edhe stina e dëshirave për të eliminuar dhjamin e tepërt të depozituar në trup. Në fakt Dieta në këtë periudhë është prioritet për të gjithë ne. Por kujdes! Dietat verore, të shpejta dhe të pa konceptuara saktë nga specialistët, kanë rezultuar shpesh jo të dobishme, madje ndonjëherë edhe të dëmshme për vetë shëndetin. Objektivi për të gjithë ata që kanë vendosur të reduktojnë kilet e tepërta në këtë sezon veror, duhet të jetë: të dobësohemi shëndetshëm! Por çfarë do të thotë të dobësohesh shëndetshëm?

Përse nuk duhet të përdorim dieta drastike e të shpejta për të rënë në peshë?

Kusht thelbësor për të jetuar shëndetshëm dhe në formë të mirë trupore është Dieta apo një regjim ushqimor i studiuar mirë dhe i shtrirë gjatë gjithë vitit, jo vetëm me periudha dhe sezone të caktuara.

Suplementet Slim Kompleks dhe Slim Fibër nga Kompania “Natura Therapy” dhe efikasiteti i këtyre produkteve për një dobësim të shpejtë dhe të kontrolluar!

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 16:20!

Top Channel