“Shtojcë e Beogradit”/ Berisha në Këshillin Kombëtar të PD-së, akuzon qeverinë për aleancë me Serbinë, në dëm të shqiptarëve

03/06/2022 17:47

Sali Berisha, në fjalën e tij në Këshillin Kombëtar të PD-së akuzoi qeverinë për aleancë me Serbinë, në dëm të interesave të Shqipërisë.

Duke kujtuar votën kundër të socialistëve në rezolutën për dënimin e krimeve dhe genocidit serb në Srebenicë, pak javë më parë në kuvend, Berisha tha se “parlamenti po mbahen peng nga njerëz që i shërbejnë Beogradit.

“Nuk mundet që të mbahet një parlament me njerëz që janë shtojcë e Beogradit. Çfarë presim ne më shumë se sa t’u thuhet nuk pranojmë dënimin e genocidot në Kosovë, se nuk na pranon Serbia në Ballkanin e Hapur’, u shpreh Berisha me tone të ashpra.

Top Channel