Alibeaj tha se nuk do të jenë nesër në seancë, Balla: Bojkoti fyerje dhe shpërfillje e delegimit të sovranitetit të zgjedhësve

03/06/2022 13:40

Alibeaj tha se nuk do të jenë neër në seancë, Balla: Bojkoti fyerje dhe shpërfillje e delegimit të sovranitetit të zgjedhësve

“PD i rikthehet bojkotit të Kuvendit?! “Të kërkosh suksesin nuk do të thotë të mos bësh gabime, por të mos bësh të njëjtin gabim për herë të dytë”, apo të tretë😂, – pat thënë George Bernard Shaw. Bojkoti nuk sjell kurrë ndonjë përfitim, ai është thjeshtë fyerje dhe shpërfillje e delegimit të sovranitetit të zgjedhësve.”-shkruan Balla në një postim në facebook.

Top Channel