Kryetar i Këshillit Kombëtar të PD-së,  Edi Paloka ka thërritur mbledhjen e këshillit më tre qershor.

Njoftim për mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike!

Ditën e premte, më datë 3 qershor, ora 17.00, do të mblidhet Këshilli Kombëtar i PD.

Në rend të ditës do të jenë zgjedhjet në disa funksione drejtuese të PD dhe ngritja e institucioneve të tjera sipas përcaktimit në Statutin e PD.

Edi Paloka

Kryetar i Këshillit Kombëtar të PD

Top Channel