Pjesëmarrja në votime për Kryetar të PD deri në 13:00, ja cili qytet ka më shumë pjesëmarrës

22/05/2022 15:08

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale pranë Partisë Demokratike njofton se pjesëmarrja në votime për Kryetar të PDSH deri në orën 13.00, sipas qarqeve, është 24 165 anëtarë.

Komisioni njofton se procesi po vijon i qetë në të gjitha Qendrat e Votimit.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale fton të gjithë anëtarët e PD të bëhen pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të PDSH me parimin “një anëtar një votë”.

Votimi

Top Channel